Terug naar stories

Ben je kunstenaar, schrijver of performer? Avontuurlijk en actief? Wil je een tijdje op een rustige, inspirerende en groene plek experimenteren, werken en verblijven? Dan is een werkperiode op AnnAtopiA een uitdaging die helemaal bij jou past!

AnnAtopiA is de plek waar het schrijvers-/dichterschap van Sonja Prins en het interdisciplinaire kunstenaarschap van Anne Pillen onlosmakelijk met elkaar zijn verknoopt. De plek als geheel is een voorbeeld van de mythische connotatie ‘Genius Loci’, de geest van een plek. Anne heeft via AnnAtopiA haar eigen (levens)kunstenaarschap èn dat van haar voorgangster Sonja Prins doorgegeven aan literair, beeldend en ander creatief talent en is een plek voor cultuurliefhebbers. AnnAtopiA bevindt zich in de bossen op de grens van Nederland en België, in Baarle- Nassau.

Stuur zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 1 maart 2020, je motivatie met beknopt plan, portfolio, cv en voorkeurs verblijfperiode naar info@annatopia.nu

We stimuleren  met nadruk jong talent om te reageren, voor hen zouden financiële middelen geen beperking moeten zijn om zich in alle rust te kunnen ontplooien in AnnAtopiA.

Voor een uitgebreid beeld van de locatie en mogelijkheden kijk dan op de website www.annatopia.nu/air.html of https://vimeo.com/363302734
film gemaakt door Bas de Leijer.