Terug naar overzicht
Event

Expositie Blokbuster | Tom Caassen en Roland Sohier

zo 15 maart – zo 28 juni
Park

De duotentoonstelling BLOKBUSTER toont nieuw werk van de gerenommeerde kunstenaars Tom Claassen (1964) en Roland Sohier (1950). Beiden hebben een levendig en bovenal onvoorspelbaar oeuvre. Waar Claassen in zijn grote sculpturen met archetypische elementen van mens en dier werkt, zoekt Sohier in zijn tekenwerken naar diezelfde kern van menselijkheid en dierlijkheid zonder zwaarwichtig te worden. Hun werken blijven licht en speels met een zekere zelfspot, zonder in banaliteit te verzanden. Het monumentale werk dat zij voor PARK hebben gerealiseerd bestaat uit aansprekende en gestileerde figuraties. De werken strekken zich uit over de gehele ruimte en nodigen je als toeschouwer uit om niet alleen naar details te kijken, maar jezelf daadwerkelijk onder te dompelen in een nieuwe realiteit.

Vanaf vandaag (vrijdag 15 mei) is PARK enkel te bezoeken op afspraak. U bent vrijdag, zaterdag en zondag van harte welkom tussen 13:00 en 17:00 uur, aanmelden graag via park@park013.nl
 
Vanaf vrijdag 5 juni zijn de deuren regulier geopend. Uiteraard vragen we de bezoekers de gangbare coronaregels in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte, raak niets aan. Bent u verkouden of ziek, kom dan niet. We laten maximaal 10 bezoekers tegelijk in de grote zaal. De bovenverdieping blijft gesloten. Toiletten en bar blijven gesloten.
PARK
Wilhelminapark 53
5041 ED Tilburg
 
Bekijk BLOKBUSTER alvast in droomvlucht!