Recente stories

20 september 2019

Open Call Sundaymorning@ekwc

Als artist-in-residence verwelkomen wij jaarlijks tientallen kunstenaars, ontwerpers en architecten uit alle hoeken van de wereld. Zij kunnen bij ons de mogelijkheden van keramiek verkennen, hun kennis van de technieken en materialen uit te breiden, experimenteren, prototypes realiseren en onderzoek doen.

Lees verder
Story

Onno Poiesz

Iedere ervaren treinreiziger heeft ze gevoeld, de deurobjecten gemaakt door Onno Poiesz. Zijn kunstwerken zijn in Nederland het meest van hand tot hand gegaan zonder dat we daar allemaal weet van hebben.

Lees verder

23 mei 2019

Introducing AIR platform Brabant

Niet iedereen is bekend met het fenomeen Artist in Residence. Wat houdt dit in, hoe kun je ze vinden en wat betekent het voor je als kunstenaar om hieraan deel te nemen?

Lees verder
23 mei 2019

Het vormen van een netwerk

Op 15 november 2019 kwam AIR Platform Brabant voor het eerst bijeen in Sundaymorning@EKWC. De werkbijeenkomst draaide om de diverse vragen die bij het opstarten van een netwerk naar boven komen.

Lees verder
Story

Corine Aalvanger

Corine Aalvanger behaalde haar BA Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en behaalde haar MA in Fine Arts aan het Master Institute AKV | St.Joost.

Lees verder

23 mei 2019

Charles Laib Bitton

At February 22e I visited Charles Laib Bitton at the studio of the Van Gogh Artist in Residence in Zundert, Noord- Brabant, the Netherlands.

Lees verder
1 mei 2019

On the Air

Introducing Artist in Residence platform Brabant Het onlangs opgerichte Artist in Residence platform Brabant, voorheen bekend als AIR netwerk Brabant, organiseert een bijeenkomst op vrijdag 24 mei in de Lochal te Tilburg. De afgelopen jaren zijn er verschillende bijeenkomsten georganiseerd met Artist in Residence…

Lees verder