Terug naar overzicht
Event

MIN20MAX40 #4 | Toekomst: in het post-Coronatijdperk

do 21 mei – vanaf 14:00
Facebookpagina AIR platform Brabant

Deze uitdagende tijden vragen om andere methodes, blijf vooral thuis en ontmoet ons. Ergo we gaan online met MIN20MAX40. In gesprekken van minimaal 20 en maximaal 40 minuten spreekt Juliet Gagnon met gasten die hun persoonlijke ervaringen delen over actuele onderwerpen die Artist in Residence nu tegenkomen. Iedere donderdag om 14.00 uur wordt, op de Facebookpagina van AIR platform Brabant, telkens een ander aspect belicht wat nu de aandacht verdiend.

De laatste in de reeks gaat over de toekomst in het post-Corona tijdperk. Een tijdperk waarin geanticipeerd wordt op een grotere rol van de digitale snelweg, maar wat is de balans tussen offline ervaringen en online aanwezigheid?
Baltan Laboratories gebruikt al jaren technologie als een middel om tot nieuwe vragen en kritische inzichten te komen bij cultureel-maatschappelijke thema’s. Programmamanager Marlou van der Cruijsen vertelt hoe zij, als gevolg van de maatregelen rondom Corona, hun festival Economia omvormen naar een online manifestatie.
Beeldend kunstenaar Lise Sore gebruikt haar pseudoniem als Alter Ego in een te ontwikkelen chatbot AI Lise. In haar werk onderzoekt ze persoonlijke emoties in tekeningen en installaties, maar ook het artificiële door in de nabije toekomst twentyfourseven beschikbaar te zijn voor vragen en duiding over haar werk door een digitale Lise.

Juliet Gagnon is de artistiek leider van het literaire platform Watershed. Op donderdag 21 mei spreekt ze voor de laatste keer met onze gasten om 14.00 uur op de Facebookpagina van AIR platform Brabant. Heb je vragen gedurende de sessie, dan kun je deze achterlaten in de comments. Juliet zal, als de tijd het toelaat, er graag op ingaan. Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een bericht naar info@airbrabant.nl

21 mei – Toekomst: in het post-Coronatijdperk

Wat: MIN20MAX40 online gesprekken
Waar: Facebook AIR platform Brabant
Wanneer: Donderdag 21 mei.
Tijd: 14.00 uur tot maximaal 14.40 uur
Voor wie: Kunstenaars, AIR programma’s, instellingen, kunstprofessionals

beeld in header: MIN20MAX40 #1 met Dorien de Wit, Josine Vissers en Nancy de Graaf