Terug naar overzicht
Event

XTRA Richard van Kruysdijk

vr 15 november – vanaf 21:00
Witte Rook

As a musician, I don’t feel bound to one particular instrument, and as an artist I don’t feel confined to one particular discipline. Although most of my work is musical, I have always felt it was just one way of expressing myself.

Richard van Kruysdijk, als muzikant niet gebonden zijn aan een bepaald instrument en als kunstenaar niet beperkt zijn tot een bepaalde discipline. Richard van Kruysdijk heeft altijd het gevoel gehad om zichzelf op meerdere manieren uit te drukken. De kunstenaarspraktijk van Richard is behoorlijk veelzijdig. Hij speelt in diverse, uiteenlopende muzikale projecten en maak solo – en soms met anderen – veel muziek voor moderne dansgezelschappen. Daarnaast is hij grafisch ontwerper en houdt zich ook bezig met het bouwen van diverse installaties. Bij Witte Rook besteedt Richard zijn tijd aan het verder onderzoeken van zijn soloproject Epic Rick, waarin hij interactieve videoprojectie met live audio verbindt.

Richard heeft in de periode 4 tot en met 18 november een werkperiode bij Witte Rook, het resultaat hiervan is te zien op vrijdag 15 november 21.00 – 22.00 uur.

Witte Rook
Stationslaan 111
4815 GW Breda